• Meld deg på en tjeneste og er
  usikker på hva dette er for noe?
  slapp av, vi hjelper deg.
 • Problemer med en innholdstjeneste?
  Ønsker du å sperre tjenesten?
  Ta kontakt med oss.
 • Blitt fakturert for
  Innholdstjenester?
  Vi kan hjelpe deg få oversikt.
 • Blitt fakturert og
  ikke vet hvorfor?
  Kontakt oss for svar.
 • Få svar på det du lurer på
  I vår faq
  Generelle spørsmål og svar.

Smshelp.no er en tjeneste laget for å hjelpe deg med problemer rundt innholdstjenester og løpende abonnement hos innholdsleverandører

SMShjelp er en teknisk tjenesteleverandør for en rekke innholdsleverandører i over 75 land. Våre tjenestetilbydere er foretak i hele verden som lager alt fra chattetjenester og Quiz tjenester til markedsføringsaktiviteter og informasjonstjenester. SMShjelp tilrettelegger tjenesten for tjenestetilbyder samtidig som at vi sørger for at sluttbrukere lett kan melde seg av tjenester, eller få svar på spørsmål forbundet med tjenestene. Dersom du skulle ha abonnert på en tjeneste fra noen av oppdragsgivere som du ønsker å stoppe umiddelbart, kan du gjøre dette på denne siden.

Kortnummere som SMShjelp benytter til våre tjenester i dag er 2065 og 1963.Kundeservice

Meld deg av en tjeneste:

Denne tjenesten er gratis.

Kontaktskjema

Spørsmål og svar

 1. Spørsmål: Jeg får SMS meldinger på telefonen jeg ikke ønsker å motta. Hvordan får jeg stoppet disse?
 2. Svar: Du kan enkelt stoppe tjenesten på denne siden ved å huke av for det aktuelle landet du bor i, skriv inn ditt mobilnummer og trykke send. Du vil motta en kvitteringsmelding på din telefon som en bekreftelse på at tjenesten er stoppet. Du kan også sende stopp til kortnummert du mottar meldingen fra.
 3. Spørsmål:Jeg får meldinger tilsendt min mobil, noe jeg ikke har bedt om. Hva er årsaken til dette?
 4. Svar: Våre leverandører annonserer på internett og i tidsskrifter. Det skal ikke være noen betalingstjenester som blir iverksatt uten at kunde har godkjent dette. Normalt foregår godkjenning ved at kunde får et passord tilsendt til sin mobil. Dersom du mener at du har blitt belastet urettmessig, kan vil hjelpe deg med å sette deg i kontakt med rett tjenestelevrandør. Stopp tjenesten først ved å benytte stopp tjenesten på siden vår. Deretter fyller du ut kontaktskjema. Vi vil så ta kontakt med deg så snart vi kan.
 5. Spørsmål: Jeg mener at jeg aldri har bestilt noen tjenester. Hvordan kunne jeg da bli påmeldt i utgangspunktet?
 6. Svar: Fyll ut kontaktskjemaet på siden, så vil vi sette deg i kontakt med riktig tjenestetilbyder. De kan gi deg informasjon om hvordan og når du ble påmeldt.